Aan tafel met KitchenFreaks
Kitchen Freak is niet bepaald een plattelands kok of een stadskok. Zij staat om 6 uur op drinkt een heerlijk kopje koffie, eet zelfgemaakte kwark met homemade abrikozenjam en drinkt daarbij een glas vers geperste sinaasappelsap. Zij deed jarenlang ervaring op uit honderden kookboeken, van het basis Wannee kookboek tot aan Elbulli. Begonnen met koken met de recepten van haar moeder en schoonmoeder. Met recepten die op het juiste moment de gevoelige snaar raken, maar ook nieuwe herinneringen creëren en het aan de volgende generatie kunnen doorgeven, dat is wat de Kitchen Freak het liefste ziet. Eten moet aanvoelen als een stevige knuffel, hug waar je vrolijk en blij van wordt, maar het ligt er helemaal aan wat een bepaald gerecht voor jou betekent. Toen zij het opgespoten schuim een heel klein beetje beu was.. en zag dat toch niet iedereen daar zo gecharmeerd van was (uitgezonderd de culi-culi Freaks)…….is De Kitchen Freak ontstaan. Haar filosofie met koken, less is more. Maak het niet nodeloos ingewikkeld. Zij kijkt graag naar de levensstijl van de klant, waar houden zij van in het leven… hoe staan zij in het leven en maakt dan samen met de klant een menu. Het liefst kookt zij nog een paar dagen samen met de klant samen. Alvorens het feest gaat beginnen. Hoog in het vaandel staat authentiek eten waarin pure ingrediënten kunnen stralen. Wat zij maakt is mede afhankelijk, van wat zij op de markt aantreft. Zij gaat altijd voor de beste ingrediënten, wat een geweldige smaak oplevert. Oregano bijvoorbeeld, prachtig om mee te koken maar het werkt ook nog eens zuiverend en stimuleert de spijsvertering. Er is niks zo leuk op de hele wereld als koken en de gasten van de klant werkelijk in de watten te leggen, het heel erg naar de zin maken, zodat de gasten een fantastische warme avond beleven. Natuurlijk doet zij dit niet alleen, maar met een heel fijn team om mij haar heen.